menu

Ondernemen in Hulst

Hulst is een gemeente vol mogelijkheden, met een historische vestingstad met panden die erom schreeuwen om unieke producten te mogen herbergen in een bourgondische sfeer. Hulst kent een uitstekend ondernemersklimaat met een goede infrastructuur, zonder files en lage grondprijzen. Dat maakt Hulst ook tot een aantrekkelijke vestigingsoptie voor bedrijven.

Groei je de zolderkamer uit? Is de garagebox nu toch echt te klein aan het worden? Ben je toe aan een echte winkel? Of een echt kantoor? Lees dan onderstaand document, Hulst Vestingstad heet je van harte welkom!

Plannen om in de Gemeente Hulst uw bedrijf te vestigen? Kijk dan op de website van de Gemeente Hulst

Win je Winkel

In Hulst Vestingstad start op 15 april 2019 de actie Win je Winkel 2019. Met deze actie maken startende ondernemers kans op 6 maanden gratis huur in het centrum van Hulst. Met Win je Winkel geven we starters de kans hun dromen waar te maken in deze mooie vestingstad. Win je Winkel is een initiatief van centrummanager Henk Huisman in samenwerking met Frank de Splenter, welke zelf actief is als ondernemer in Hulst en stelt een pand ter beschikking.

lees verder

Inloggen