menu

Bezorgservice INULST EXPRESS

Vanwege de oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven vanwege Corona en omdat we begrijpen dat u daaraan gehoor geeft omwille van ons aller gezondheid, zijn de Hulster ondernemers graag bereid om hun producten bij u thuis te bezorgen.

Lijst van WINKELS die bezorgen

Lijst van HORECA die bezorgt

Heb je thuis iets nodig uit een winkel of restaurant, dan bezorgen we dat gewoon bij jou thuis. Om mensen die thuis zitten te helpen, om voorraden niet te hoeven weggooien en om de inkomstenverliezen van ondernemers te verkleinen.

  Er komen dagelijks nieuwe aanbieders bij!

  Winkels zijn ook nog gewoon open! (uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen)

  Heb je geen gezondheidsklachten en iets nodig uit de winkel? De winkels zijn gewoon open! Je bent van harte welkom in de winkel. We vragen iedereen wel om de hygiëneregels van het RIVM daarbij in acht te nemen. Sommige winkels passen hun openingstijden aan, dus check voordat je op pad gaat even het meest actuele nieuws op de homepage van www.inulst.nl of de betreffende zaak.

  Hoe werkt het?

  • Kies uit winkels of horeca en bekijk welke ondernemer aanbiedt om de producten, eten of drinken bij je thuis te bezorgen.
  • Via de website, telefonisch of via mail kun je bestellen bij de ondernemers.

  Bestel

  Via de website, telefonisch of via mail kun je bestellen bij de ondernemers. De mogelijkheden hiervoor verschillen per ondernemer. Uiteraard is niet iedere ondernemer bij voorbaat ingeregeld voor thuisbezorging. Check de mogelijkheden zelf bij de winkel of horecagelegenheid.

  (Voor)bereiding

  De gerechten worden, zoals je uiteraard gewend bent, door de ondernemer bereid met inachtneming van strikte hygiënemaatregelen. Alle producten worden door de winkelier met dezelfde zorg, aandacht en hygiëne maatregelen verpakt. Zoals het hoort!

  Bezorging

  De bezorging wordt voor de deur neergezet en de bezorger bewaart na het aanbellen gepaste afstand totdat je de bestelling in ontvangst hebt genomen. Ook de bezorgers houden uiteraard de aangescherpte hygiënemaatregelen in de gaten.

  Kosten

  De kosten bij bezorging zijn voor iedere ondernemer verschillend, dit is ook afhankelijk van de afstand die afgelegd moet worden en het besteedde bedrag zal ook een rol spelen. Dus zelf even bij de betreffende ondernemer vragen wat de kosten zijn bij bezorging. We proberen ze in ieder geval zo laag mogelijk te houden.

  Afrekenen

  Er wordt geen contant geld geaccepteerd: alleen digitale betalingen om jullie en onze gezondheid te waarborgen. In de meeste gevallen kan dat via iDeal (indien er via een platform wordt besteld), middels een Tikkie wanneer je telefonisch bestelt of met pin aan de deur. Dit zal de ondernemer bij de bestelling aan je doorgeven.

  Kadobonnen

  Momenteel zie je vele landelijke initiatieven om kadobonnen te kopen, die na de crisis weer zijn te besteden. Ook deze kunt u uiteraard via deze weg direct bij de ondernemer bestellen.

  Inloggen