menu

Theetuin Kerkhoeve

Theetuin Kerkhoeve is een van de meest rustige en landelijk gelegen theetuinen in Nederland. De charmante theetuin is gevestigd op het erf van een voormalige boerderij en biedt aan drie kanten uitzicht over de weilanden. Het ligt in het prachtige Zeeuws- Vlaanderen net buiten Kloosterzande, in de...Naar Horeca Diversen

Adresgegevens

Kerklaan 5
4587 CN Kloosterzande
E-mailadres: info@kerkhoeve-kloosterzande.nl

Website: Bezoek website

Openingstijden

van 11:00 tot 17:00

Theetuin Kerkhoeve is een van de meest rustige en landelijk gelegen theetuinen in Nederland. De charmante theetuin is gevestigd op het erf van een voormalige boerderij en biedt aan drie kanten uitzicht over de weilanden. Het ligt in het prachtige Zeeuws- Vlaanderen net buiten Kloosterzande, in de gemeente van vestingstad Hulst.

Landelijke theetuin
Bij Theetuin Kerkhoeve zit je bij mooi weer op het terras in de zonnige tuin, een bijzondere plek om uit te rusten na een wandeling in de polders, om te genieten van een kopje thee of koffie na een fietstocht of gewoon om inspiratie op te doen met al het moois om je heen. In de tuin vind je een gezellig terras met uitzicht op de weilanden, paarden en oude (fruit)bomen.

Bij mooi weer open op
zondag 11 – 17 uur

Groepen en high tea op afspraak; andere dagen mogelijk in overleg.

Volg ons op Facebook voor de meest actuele openingstijden.

Inloggen