menu

Autobedrijf van de Voorde

Autobedrijf van de Voorde is al bijna 65 jaar hét autobedrijf gespecialiseerd in de franse merken voor Hulst en omstreken!
Wij zijn gevestigd in Hulst naast Morres Wonen en Caravan Centrum Zuid-Nederland, op loopafstand van het centrum van Hulst. Onze huisvesting biedt een moderne werkplaats...Naar Dienstverlening Naar Garages

Adresgegevens

Steensedijk 108
4561 GP Hulst
Telefoonnummer: 0114-312878
E-mailadres: info@vandevoorde.nl

Website: Bezoek website
: Facebook pagina


Autobedrijf van de Voorde is al bijna 65 jaar hét autobedrijf gespecialiseerd in de franse merken voor Hulst en omstreken!
Wij zijn gevestigd in Hulst naast Morres Wonen en Caravan Centrum Zuid-Nederland, op loopafstand van het centrum van Hulst. Onze huisvesting biedt een moderne werkplaats met 6 werkplekken, en ruime, verlichte showroom waarin onze auto’s en electrische scooters te zien zijn. Ook is er ruime parkeergelegenheid.
Het bedrijf is in 1949 opgericht en sinds 1953 zijn wij BOVAG-lid. Tevens zijn wij aangesloten bij de Bosch Car Service-organsiatie. Bosch is toonaangevend als het gaat om levering van onderdelen en onderhoud aan alle automerken. Hierdoor hebben wij de beschikking over geavanceerde uitleesapparatuur en afstelgegevens zodat wij allerhande automerken kunnen onderhouden.
Naast onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht voor o.a. APK-keuringen, wielbalancering en –uitlijning, levering en montage van (winter)banden/velgen, remmen, vering/demping, trekhaken en het inbouwen van accessoires zoals navigatiesystemen en carkits. Ook voor (ruit) schade aan uw auto kunt u bij ons terecht.
Naast onderhoud en verkoop van voertuigen kunt u bij ons ook bestelauto’s, personenauto’s en aanhangwagens huren. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld zelf wilt verhuizen. 
U bent van harte welkom in ons bedrijf!

Inloggen