Carnaval en meer #inulst Deel deze mail:
 

Nu de eerste koude weken van het nieuwe jaar alweer achter de rug zijn, loopt Hulst langzaam warm voor het aanstaande Carnaval. Voordat het zottenfeest losbarst is er natuurlijk al vanalles te doen om iedereen goed op stoom te krijgen! En dat doen we goed #inulst! Ga er even lekker voor zitten en lees in deze nieuwsbrief wat er allemaal op stapel staat komende weken. Niet alleen voor de carnavalsliefhebber, maar ook voor degenen die dit feest liever aan zich voorbij laten gaan...

 

divider

1 - Wermbloazen

De aftrap naar carnaval vindt plaats op 9 februari in 't Spoor 11 in Hulst. De leutigste dweilbands geven vanaf 13.30 uur weer acte de presence.

Lees verder op de website

2 - Buutreedners

Van 14 t/m 16 februari zullen de grootste grappenmakers van Hulst zich weer in de ton hijsen om de Hulster politiek, plaatselijke coryfeeën en beslommeringen op de hak te nemen. 

Lees verder op de website

divider

3 - Ethiascross

Van een totaal andere orde is het sportspektakel Vestingcross dat op zondag 16 februari alweer zijn vierde editie ingaat. 

Lees verder op de website

4 - Alle optochten #inulst

Waar vind je de mooiste stoet in de gemeente Hulst? We hebben een overzicht gemaakt waarin alle optochten vermeld worden...

Lees verder op de website

divider

5 - De molen bezoeken

Hulst eens vanuit een ander oogpunt bekijken? De deuren van de Stadsmolen zijn op zondagen geopend voor publiek.

Lees verder op de website

6 - En verder #inulst?

Natuulijk kunnen we inulst veel meer dan carnaval vieren! Bezoek een gezellige brocantemarkt of een sfeervol muzikaal evenement.

Lees verder op de website

divider

7 - Exposities #inulst

Hulst kent een aantal galeries en exposities die werkelijk de moeite waard zijn om te bezoeken. Lees verder om te zien waar diverse kunstenaars exposeren.

Lees verder op de website

8 - Evenementenkalender 2020

Vanaf half februari ligt ook de nieuwe evenementenkalender voorjaar 2020 weer in alle winkels. Neem er gerust eentje mee! Of download hem hier!

Lees verder op de website

divider

Volg onze facebook- en Instagram pagina "INULST" cq "inulst_hulst"  voor de laatste nieuwtjes #inhulst. Laat ons ook weten wat jij zo leuk vindt aan Hulst.

Tot gauw!


Openingsuren
Ma / vrij van 10.00 - 12.30 uur
en van 13.00 - 17.00 uur.
Dinsdag gesloten
Zondag van 14.00 uur - 16.30 uur.
Adresgegevens
Steenstraat 37
4561 AR Hulst
Tel: 0114 - 319 441
bezoekersmanagement@hulstnet.nl
Hulst Vestingstad
footer
Klik hier om uit te schrijven