menu

Vossen. Culturele expeditie door het land van Reynaert de Vos


VOSSEN is een culturele expeditie waar u per fiets het prachtige Waasland en het Hulsterambacht ontdekt. Een niet te missen dagje uit! Het Cachot in Hulst is onderdeel van deze expeditie en bevindt zich in het 's Landshuis.
 Terug naar evenementen

Gegevens

Van: 05-05-2018
Tot: 30-09-2018

Steenstraat 37
4561 AR Hulst
Telefoonnummer: +31114315221
E-mailadres: hulst@vvvzeeland.nl
Website: Bezoek website

VOSSEN is een culturele expeditie waar u per fiets het prachtige Waasland en het Hulsterambacht ontdekt. Uw gids van dienst is niemand minder dan Reynaert de vos, het hoofdpersonage uit het gelijknamige middeleeuwse dierenepos.

Verwacht geen klassieke fietstocht, maar een belevenisparcours vol ongeziene en magische avonturen. 
Startend op Linkeroever (Kallo Belgie), waar momenteel een heus middeleeuws dorp wordt opgebouwd, neemt deze route u mee langs kunst, erfgoed en natuur, helemaal tot aan Hulst en weer terug. Op verschillende locaties, speciaal voor dit evenement gecreëerd, brengen we het Reynaertverhaal tot leven dankzij diverse moderne digitale technieken. Een interactieve speurtocht onderweg maakt de Reynaertexpeditie helemaal compleet. Deelnemen aan VOSSEN is een ontmoeting met het verleden in een hedendaags jasje. De geschiedenis passeert letterlijk onder de banden van uw fiets.

Ga dus deze zomer gezellig met ons mee VOSSEN, het wordt beslist een onvergetelijk avontuur!

PS: Geschikt voor jong en oud, dus ideaal gezinsuitje, mits je 40 km kunt fietsen. Fietsen zijn te huur, best online reserveren vanwege beperkte capaciteit. Jongeren t/m 18 jaar gratis toegang. Meer info op de website.

Inloggen