menu

Vestrock 2020 Geannuleerd


11e editie van VESTROCK: het festival van de vriendschap in Hulst. Op 5, 6 en 7 juni geniet je van rock, pop & dance, maar ook een onderwijs- en theaterprogramma én bourgondisch eten en drinken.

Terug naar evenementen

Gegevens

Van: 04-06-2021
Tot: 06-06-2021

Stationsweg 14
4561 GD Hulst
Website: Bezoek website

GEANNULEERD: Op 4, 5, en 6 juni 2021 vindt de 11e editie van VESTROCK plaats. VESTROCK, ook wel bekend als het festival van de vriendschap, is een intiem driedaags festival dat plaats vindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot een van de meest unieke en ambitieuze festivals van de lage landen: een festival dat rock, pop en danceliefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar dat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden. VESTROCK 2021 brengt je wederom het ultieme weekend weg met meer dan 60 live acts, een onderwijs- en theaterprogramma in de VESTROCK UNIVERSITY en exclusieve optredens op diverse locaties op en rondom het eiland.

Bovendien biedt VESTROCK een familieprogrammering aan waarin ook de jongere bezoeker een echte festivalervaring mee kan maken. Hiernaast heb je de beschikking tot een bourgondisch aanbod aan eten en drinken, waaronder het eigen gebrouwen VESTROCK BLOND, alsook een geweldige camping.

Kijk voor het complete programma en tickets op www.vestrock.nl

Foto credits: Organisatie Vestrock

Inloggen