menu

Vestrock


Kleinschalig festival in Hulst met lekker eten, mooie (speciaal)bieren, goede voorzieningen, geweldige muziek, theater, toffe lezingen en een festivaldag speciaal voor kinderen.

Terug naar evenementen

Gegevens

Van: 31-05-2019
Tot: 02-06-2019

Stationsweg 14
4561 GD Hulst
Website: Bezoek website

VESTROCK, het festival waar je de liefde vindt en de vriendschap viert, de flonkerende parel onder de kleinere Nederlandse festivals (OOR, 2012;2013), één van de leukste festivals van het jaar (OOR, 2014) en één van de uniekste festivals op deze aardkluit (dumpmagazine.be, 2014) en een festival om te koesteren en van te houden (OOR 2015) zal opnieuw verrijzen op het eiland in de buitenvest van Hulst voor #VR18! VESTROCK is een supertof boutique festival voor de echte genieters, met lekker eten, mooie (speciaal)bieren, goede voorzieningen, geweldige muziek, theater, toffe lezingen, een festivaldag speciaal voor kinderen (VESTROCK JUNIOR) en een camping op kruipafstand. Beleef het mee! Bestel uw tickets hier!

VESTROCK ligt op een prachtig eiland in de Buitenvest van de Zeeuws Vlaamse vestingstad Hulst. Hulst ligt zeer centraal en is eenvoudig te bereiken (op 60 min. van Breda, 30 min. van Antwerpen en 40 min. vanuit Gent). Omdat VESTROCK kleinschalig en intiem is, is er bovendien geen verkeersdrukte richting het festival.

Kijk voor het complete programma en tickets op www.vestrock.nl

Inloggen