menu

Trappistenweekend Hulst


Op 15 en 16 september kunnen Trappist liefhebbers twee dagen lang hun hart op halen. Met een stempelkaart zwerf je door de vestingstad en als de kaart vol is ontvang je een leuke attentie!

Terug naar evenementen

Gegevens

Van: 15-09-2018
Tot: 16-09-2018

Vesting
4561 Hulst
Telefoonnummer: 0114-315221
E-mailadres: info@hulstnet.nl
Website: Bezoek website

Ondernemersvereniging Hulst Vestingstad organiseert voor de 10e maal het Hulster Trappistenweekend op zaterdag 15 en zondag 16 september a.s. Tijdens het Trappistenweekend staat Hulst in het teken van de Trappisten. Trappistenweekend is een unieke collectieve samenwerking van Horeca Hulst. Van heinde en verre komen mensen naar Hulst om met de zogeheten stempelkaart een “kroegentocht” te maken langs de vele gezellige cafés en restaurants die Hulst rijk is.

De stempelkaart kost € 17,50 inclusief bijbehorend uniek Trappistenweekend proefglas. Met de stempelkaart kunnen deelnemers 10 Trappisten proeven. De plattegrond op de stempelkaart geeft daarbij aan welk bier bij welke horecazaak geproefd kan worden. Er kan zo een eigen Trappistenroute uitgestippeld worden. Bij het inleveren van een volle stempelkaart ontvangt men een leuke attentie.

Stempelkaarten kunnen gekocht worden bij horecaondernemers op verschillende locaties in de stad met een kraampje voor de deur. Diverse restaurants presenteren gerechten met Trappist. Hulst is klaar voor de ontvangst van de vele trappistenliefhebbers in het weekend van 15 en 16 september in de meest Vlaamse stad van Nederland!Inloggen