menu

Toneel Clingclaer! speelt "Verschueren krijgt het zwaar te verduren"


Toneelstuk: Verschueren krijgt het zwaar te verduren.

Terug naar evenementen

Gegevens

Datum: 17-11-2018

Malpertuuslaan 6
4567 BM Clinge
Telefoonnummer: 0114-314114
E-mailadres: stmalpertuus@zeelandnet.nl
Website: Bezoek website

Verschueren krijgt het zwaar te verduren.
Het is voorjaar in 2022 en zalig lenteweer.
Het zonnetje doet al flink zijn best en de thermometer geeft een temperatuur aan van 22 graden. Zalig !
En wat meer is….Plan Perkpolder is reeds volledig klaar….
Mooie huisjes, wit strand, golfbaan, jachthaven en… een appartementencomplex. Wat een luxe straalt het uit ! Plan Perkpolder, in één woord samen te vatten… “wauw”
En vandaag is het zo ver. Joris en Valerie Verschueren gaan verhuizen van Hulst naar een appartement in “Residentie Perkpolder” op de twaalfde verdieping. Vooral Valerie heeft hier erg naar uitgekeken. Het appartement is inmiddels picobello in orde gebracht: modern behang aan de muur, mooie vitrage aan het raam en mooi tapijt op de vloer.
Alleen de levering van het nieuwe meubilair heeft drie weken vertraging opgelopen. En dat terwijl de oude meubelen reeds naar de kringloopwinkel zijn gebracht. De koelkast is nog niet gearriveerd, er moet worden geslapen op een matras op de grond, de kleerkast is er nog niet, om nog maar te zwijgen van alle verhuisdozen die nog naar boven moeten worden gebracht.
Pure ellende voor Joris Verschueren, die eigenlijk sowieso al niet echt had willen verhuizen. Tot op het moment dat hij ontdekt dat hij een magnifiek uitzicht heeft op het strand en vooral… op het vrouwelijk schoon dat er uitgebreid ligt te zonnen.
Wanneer hij echter door vrouwlief wordt betrapt met een bovenstuk van een bikini in zijn broekzak en hiervoor niet onmiddellijk een passende verklaring kan vinden, begint de ellende voor Joris pas echt.

Datums tentoonstelling:17 november in het Malpertuus in Clinge 23 november in de Halle in Axel 24 november in de Halle in Axel 30 november in de Halle in Axel 1 december in de Halle in Axel

Inloggen