menu

Spaans gipsyconcert in Hof te Zandekerk Kloosterzande


Concert van de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado en gipsyflamenco gitarist Manito. Entree vanaf € 10,00.

Terug naar evenementen

Gegevens

Datum: 16-02-2019

Willem de Zwijgerlaan 2
4587 CJ Kloosterzande
Telefoonnummer: 0114-672672
E-mailadres: info@stichtingdekerkinklooster.nl
Website: Bezoek website

Op zaterdagavond 16 februari a.s. is er in de Hof te Zandekerk Willen de Zwijgerlaan 2 te Kloosterzande concert van de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado en gipsyflamenco gitarist Manito. Met hun warmbloedige voorstelling Melodías del Corazón neemt dit tweetal de luisteraar mee naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht.
Bij de concerten krijgt Monica met haar temperament het publiek snel op het puntje van de stoel. Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. Dit optreden belooft een en al vuur!
Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Haar muziek is golvend, warm, ritmisch en optimistisch van toon.
Manito bespeelt de Spaanse gitaar met grote gedrevenheid Het vurige spel van hem is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’
Het concert is helemaal akoestisch. De aanvang is 20.00 de entree is €10 (kinderen onder de 14 €5) info www.stichtingdekerkinklooster.nl

Inloggen