menu

Sinterklaas Hulst


Sinterklaas komt zondag 18 november weer naar Hulst Vestingstad. Dit keer komt hij aan op het Stationsplein, waarna hij zijn tocht door Hulst voortzet via de Stationsweg, Grote Markt en Steenstraat.Terug naar evenementen

Gegevens

Datum: 18-11-2018

Vesting Hulst
4561 Hulst
Telefoonnummer: 0114-315221
E-mailadres: hulst@vvvzeeland.nl

Het Sinterklaasfeest start om 14.30 uur aan het Stationsplein met de aankomst van Sinterklaas en zijn Pieten. Bij het stadhuis wordt hij ontvangen door Burgemeester Jan-Frans Mulder burgemeester en spreekt Sinterklaas de kinderen toe. Vervolgens gaat Sinterklaas richting Bierkaai waar het grote feest begint.

Na deze vermoeiende dag neemt Sinterklaas zijn intrek in 's Landshuis, waar hij tot 6 december blijft logeren. Tijdens de openingsuren van de VVV is Het Huis van Sinterklaas te bezoeken en Sint heeft beloofd op een aantal tijdstippen zelf aanwezig te zullen zijn: woensdag 21, zaterdag 24, zondag 25 en woensdag 28 november en zaterdag 1 en zondag 2 december tussen 14.00 en 16.00 uur.

De Zwarte Pieten hebben alle sinterklaasletters in Hulst verstopt en nu vraagt Sinterklaas jullie hulp om deze te gaan zoeken. Download de speurtocht hier en breng de oplossing naar Sinterklaas in het HUis van Sinterklaas!

Op 6 december kun je Sinterklaas komen uitzwaaien om 18.00 uur bij het Huis van Sinterklaas ('s Landshuis, Steenstraat 37) en zingen we nog één keer alle sinterklaasliedjes met als laatste Dag Sinterklaasje.....Tot volgend jaar! 

Voor de laatste nieuwtjes en wijzigingen volg de Facebookpagina Sinterklaas te Hulst!
 

Inloggen