menu

MuziekPodiumZeeland Fietstour 2019


Na het succes van vorig jaar organiseert MPZ ook dit jaar weer een muzikale fietstocht op Zaterdag 20 Juli. Toegangsprijs €15,- tickets te halen bij de Basiliek in Hulst.

Terug naar evenementen

Gegevens

Datum: 20-07-2019

Steenstraat
4561 AS Hulst
Telefoonnummer: 0118-623650
Website: Bezoek website

met het Cosy Brass Quartet

Het is inmiddels een traditie geworden. Dus ook dit jaar organiseert MPZ een muzikale fietstocht. Deze keer in het Oost Zeeuws-Vlaamse land rondom Hulst.
De start van de prachtige route is bij de Basiliek. Het thema van de fietstocht is “75 jaar bevrijding”. De tocht voert de fietsers langs plekken die met het thema te maken hebben. De muziek van het Cosy Brass Quartet sluit hier naadloos op aan. Momenteel brengen de muzikanten het programma Remembrance in verschillende Belgische theaters. Tijdens de Fietstour spelen zij o.a. Puccini en Williams. Hun cd stond recent in de Klara top 10.
Fiets mee, kom genieten van het prachtige natuurschoon in dit nog vaak ondergewaardeerde gedeelte Zeeuws-Vlaanderen én de muziek.
De exacte route en tijden blijven een verrassing. De eigenlijke kaart, en andere informatie ontvangt u tegen inlevering van uw reserveringsbewijs bij het startpunt van de route. Het is mogelijk een fiets of e-bike te huren en u kunt natuurlijk weer een heerlijke picknickmand bestellen.
Kijk op www.muziekpodiumzeeland.nl voor alle praktische info over deze muzikale fietstocht.

Inloggen