menu

Modeweekend Hulst


Kom naar het Modeweekend en laat je inspireren voor je komende hersft/wintergarderobe.Terug naar evenementen

Gegevens

Van: 22-09-2018
Tot: 23-09-2018

Grote Markt 21
4561 EA Hulst
E-mailadres: info@hulstnet.nl

Op het gebied van mode heeft Hulst Vestingstad heel wat te bieden en dat laten we maar wat graag zien. Daarom organiseren we twee keer per jaar een modeweekend waarbij er modeflitsen te zien zijn in alle zaken die maar iets met mode te maken hebben en worden de bezoekers daar extra gesoigneerd.

Naast de catwalk kun je dit jaar de 2e handskledingmarkt en het lifestyleplein bezoeken en kun je deelnemen aan de Vip-fashionlunch op zaterdag. Je maakt kans om één van de tien deelnemers te zijn die reserveert!

Catwalk

Op de Grote Markt showen de modellen van alle deelnemende modezaken de nieuwe najaarscollectie.

Van 13.00 tot 17.00 uur wordt het publiek getrakteerd op een doorlopende modeshow.

Fashionlunch

Nieuw dit jaar is de Fashionlunch op zaterdag, voorafgaand aan de modeshow (11.00 tot 13.00 uur). De najaarsmode wordt aan tafel gepresenteerd tijdens een smakelijke lunch bij

de restaurants de Korenbeurs en het Bonte Hert. Kaarten zijn bij de deelnemende modezaken, Catwalk, Reiss vd Berghe en Puur, verkrijgbaar en via de website www.hulstvestingstad.nl kaarten kosten 25 euro pp. Maak kans op één van de tien gratis kaarten die door de Ondernemersvereniging Hulst Vestingstad beschikbaar worden gesteld. (betaling wordt geretourneerd) Kijk hier voor reservering!

Attentie: Shop my closet

De 2e hands kledingmarkt is helaas geannuleerd wegens te weinig deelnemers.

Lifestyleplein

In de Steenstraat aan de Basiliek wordt een gezellig pleintje gemaakt waar workshops en demonstraties worden gegeven op gebied van cosmetica en verzorging. Wil jij ook gratis deelnemen met een stand om je salon of product te promoten? Meld je dan aan op info@hulstnet.nl .

Nicky Cardain leert je leuke poses voor een fotoshoot en geeft je tips over hoe je je profiel kunt laten groeien op Instagram. Marjolein Dierickx verzorgt een fotoshoot. Ook hiervoor kun je aanmelden via info@hulstnet.nl

Oproep Vloggers

Heb jij het vloggen in je? De organisatie is naarstig op zoek naar vloggers. Wie o wie durft het aan om tijdens het modeweekend te komen vloggen?

Info en aanmelden via info@hulstnet.nl

Inloggen