menu

Jubileumweekend Volksdansvereniging Hava Naguila, Vogelwaarde
Terug naar evenementen

Gegevens

Van: 12-10-2018
Tot: 13-10-2018

Populierenstraat 46
4581 BS Vogelwaarde
Telefoonnummer: 06-10076943
E-mailadres: secretariaat@havanaguila.nl
Website: Bezoek website

Op vrijdagavond zal in het clubgebouw Den Dansaert (Populierenstraat 46, Vogelwaarde) een reünie georganiseerd worden voor alle (oud-)leden en (oud-) betrokkenen. De dansers van de eerste groep en oud-orkestleden zijn persoonlijk uitgenodigd. Voor alle andere mensen die op wat voor manier dan ook bij de vereniging betrokken geweest zijn, mag dit bericht ook als een uitnodiging gezien worden. De inloop is om 19:30u, het officiële gedeelte start om 20:00u. Tevens zal de nieuwe website gelanceerd worden.

Zaterdagavond 13 oktober zal in het Dorpscentrum van Vogelwaarde een gala-avond gehouden worden. Uiteraard staan de eigen groepen van Volksdansvereniging Hava Naguila op de planken, maar ook de bevriende dansgroep uit Cwmni Dawns Werin uit Cardiff in Wales en Volkskunstgroep Drieske Nijpers uit Sint-Gillis-Waas in België zullen deze avond optredens verzorgen. De zaal gaat deze avond om 18:30u open en om 19:30u start de dansvoorstelling.

Op zondag 14 oktober is er voor de eigen leden en de gasten uit Wales een brunch voorzien. Uit bijna alle landen waar de vereniging geweest is, zal een gerechtje geserveerd worden. Het weekend wordt hierna afgesloten.

Inloggen