menu

Acties

Winkels en horecazaken maken uw verblijf in onze stad extra aantrekkelijk. Bijna elke maand biedt Hulst u naast evenementen ook wel een actie. Een korting, een verrassing, maakt niet uit. Via nieuwsbrieven, Facebook en posters houden zij u op de hoogte. Doe hiermee uw voordeel.

 • Zaterdag 5 januari GRATIS parkeren in de binnenstad van Hulst

  Zaterdag 5 januari GRATIS parkeren in de binnenstad van Hulst

  Elke 1e zaterdag van de maand hoeft u in de binnenstad van Hulst geen parkeerticket te kopen. Alle parkeerplaatsen zijn dan gratis beschikbaar. Buiten de wallen geldt dat altijd al.

  Lees verder

 • 30/11 t/m 20/12 World Press Photo Exhibition Hulst

  30/11 t/m 20/12 World Press Photo Exhibition Hulst

  World Press Photo Exhibition 2018 is van vrijdag 30 november tot en met donderdag 20 december te zien in de Willibrordusbasiliek van Hulst Vestingstad.

  Lees verder

 • Modeweekend: Bestel of win een Fashionlunch

  Modeweekend: Bestel of win een Fashionlunch

  In het weekend van 22 en 23 september a.s. staat Hulst weer in het teken van de mode. Op de zaterdag kunt u zich ook nog eens laten verwennen door lokale horecazaken. Die bieden u voor € 25 een smakelijke lunch aan. Te bestellen via het bijgaande bestelformulier. Uit de mensen die zo'n lunch bestellen worden er 10 gekozen die deze lunch GRATIS aangeboden krijgen.

  Lees verder

 • Uitzwaaien Sinterklaas

  Uitzwaaien Sinterklaas

  Kom jij Sinterklaas nog uitzwaaien? Hij en zijn Pieten verwachten je dan op 6 december om 18.00 uur aan het 's Landshuis! We zingen nog even Dag Sinterklaasje en dollen nog wat met de Pieten.

  Lees verder

Inloggen