menu

Acties

Winkels en horecazaken maken uw verblijf in onze stad extra aantrekkelijk. Bijna elke maand biedt Hulst u naast evenementen ook wel een actie. Een korting, een verrassing, maakt niet uit. Via nieuwsbrieven, Facebook en posters houden zij u op de hoogte. Doe hiermee uw voordeel.

 • 30/11 t/m 20/12 World Press Photo Exhibition Hulst

  30/11 t/m 20/12 World Press Photo Exhibition Hulst

  World Press Photo Exhibition 2018 is van vrijdag 30 november tot en met donderdag 20 december te zien in de Willibrordusbasiliek van Hulst Vestingstad.

  Lees verder

 • Modeweekend: Bestel of win een Fashionlunch

  Modeweekend: Bestel of win een Fashionlunch

  In het weekend van 22 en 23 september a.s. staat Hulst weer in het teken van de mode. Op de zaterdag kunt u zich ook nog eens laten verwennen door lokale horecazaken. Die bieden u voor € 25 een smakelijke lunch aan. Te bestellen via het bijgaande bestelformulier. Uit de mensen die zo'n lunch bestellen worden er 10 gekozen die deze lunch GRATIS aangeboden krijgen.

  Lees verder

 • Uitzwaaien Sinterklaas

  Uitzwaaien Sinterklaas

  Kom jij Sinterklaas nog uitzwaaien? Hij en zijn Pieten verwachten je dan op 6 december om 18.00 uur aan het 's Landshuis! We zingen nog even Dag Sinterklaasje en dollen nog wat met de Pieten.

  Lees verder

 • Spaaractie Vestingcross 2019

  Spaaractie Vestingcross 2019

  Op 17 februari 2019 zal de 3e VESTINGCROSS in Hulst plaats vinden. Als de voortekenen niet bedriegen met nog meer succes dan de laatste keer. Bricocross en Ondernemersvereniging Hulst Vestingstad bieden u opnieuw de mogelijkheid om tickets voor dit evenement te kopen met een flinke korting: Van € 12,00 voor € 7,00! In 21 winkels en horecazaken krijgt u bij een aankoop 1 spaarzegel per € 10,00. Met 15 spaarzegels hebt u een volle kaart die u met bijbetaling van € 7,00 tegen een ticket omwisselt. Zo lang de voorraad strekt!

  Foto: Paul D'Eer 2018

  Lees verder

 • Talenten gezocht Kunstgalerie Hulst

  Talenten gezocht Kunstgalerie Hulst

  Gratis deelname aan Kunstgalerie Hulst? Download dan snel de info en het deelnameformulier.

  Lees verder

 • Evenementenkalender Lente/zomer downloaden

  Evenementenkalender Lente/zomer downloaden

  Altijd een handige kalender bij de hand om te weten wat er in Hulst de komende tijd te doen is? Download deze dan nu of kijk op de website naar alle evenementen, voor zover bij ons bekend.

  Lees verder

 • Zaterdag 2 maart GRATIS parkeren in de binnenstad van Hulst

  Zaterdag 2 maart GRATIS parkeren in de binnenstad van Hulst

  Elke 1e zaterdag van de maand hoeft u in de binnenstad van Hulst geen parkeerticket te kopen. Alle parkeerplaatsen zijn dan gratis beschikbaar. Buiten de wallen geldt dat altijd al.

  Lees verder

 • APRIL Kassabon ACTIE Hulst

  APRIL Kassabon ACTIE Hulst

  Hierrrrrrr met je kassabon en maak kans op één van de 100 Vestrock Junior Tickets of één van de vele cadeaubonnen twv 25 euro.

  Lees verder

Inloggen